Language:
English English

Estetska hirurgija u Beogradu

Specijalna bolnica Dr Colić - Beograd

Adresa: Surdulička 5, 11000 Beograd

Lokacija: Savski venac

Naša ocena:

Opis bolnice za estetsku hirurgiju

Specijalna bolnica Dr Colić je potpuno opremljena za bezbedno izvođenje hirurških procedura iz domena plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije kao i drugih hirurških disciplina.
Stalno praćenje novih trendova, posebno iz domena esteteske hirurgije i nabavka nove opreme, omogućili su primenu najnovijih dostignuća medicine i na našim prostorima.

Saradnja sa većinom poznatih svetskih klinika i višemesečni boravci na različitim programima usavršavanja učinili su da doktori koji predvode ovu kliniku postanu jedni od najboljih u zemlji i regionu a bolnica je stekla veliku reputaciju u inostranstvu.
 
U specijalnoj bolnici Dr Colić možete uraditi operaciju lica, grudi, tela, po želji povećati usne, uraditi korekciju bora, smanjiti kilograme. Takođe, ovde se obavljaju operativni zahvati iz domena urogenitalne i transseksualne hirurgije, odnosno promene pola, operacije raka kože, rekonstrukcija dojke nakon mastektomije. 

U poslednje vreme se u ovoj ustanovi radi transplatacija kose najsavremenijom "robot tehnologijom" kojom se uspešno presađuje kosa i kod koje, u odnosu na klasičnu operaciju, nema ožiljaka, brži je oporavak, veća je hirurška preciznost i bolji estetski rezultat. 

Ova beogradska bolnica za estetsku hirurgiju prati savremene trendove i u oblasti fitofarmacije. Uloženo je mnogo istraživanja i rada sa najkvalitetnijim biljnim sirovinama čije je dejstvo dokazano u kozmetici, stručnim znanjem i visokom tehnologijom. Kad je u pitanju nega kože, stručnjaci iz tima bolnice Dr Colić su ponudili pacijentima brend  Dr Colić Beauty Therapy kako bi imali bolju pripremu pre same intervencije, kao i efikasniju postoperativnu negu. To je zdrava, visokokvalitetna kozmetika koja je svima dostupna (dnevna i noćna krema, antirid i krema za telo, gel protiv otoka i modrica, sprej za brži rast kose, krema za izbeljivanje kože).

 

Želite da postavite Vašu bolnicu za estetsku hirurgiju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike bolnice za estetsku hirurgiju

Dr Colić estetska hirurgija Dr Colić estetska hirurgija Dr Colić estetska hirurgija Dr Colić estetska hirurgija Dr Colić estetska hirurgija Dr Colić estetska hirurgija Dr Colić estetska hirurgija Dr Colić estetska hirurgija

 

Dežurni telefon bolnice Dr Colić je 0653699801 i možete ga pozvati 24h dnevno.

 

Pogledajte i šta nude ostale bolnice za estetsku hirurgiju u beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije