Language:
English English

Zlatare u Beogradu

Zlatara Andrejević - Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 130, 11000 Beograd

Lokacija: Zvezdara

Naša ocena:

Opis zlatare

Zlatara Andrejević je porodična firma koja se generacijama bavi izradom ekskluzivnog nakita. Majstorstvo koje se prenosi sa kolena na koleno u kombinaciji sa prestižnim diplomama se pokazalo kao prava formula za uspeh.

Ukoliko se bliži veridba ili venčanje, obavezno posetite zlatarsku radnju Andrejević. Njihovo vereničko prstenje je izuzetnog dizajna, kvalitetne izrade  i povoljnih cena.U ponudi je zlatno prstenje od 14 ili 18 karata, sa brilijantima, rubinima, safirima, smaragdima, biserima, koralima ili nekim drugim dragim kamenjem.

Burme su znak vernosti i privrženosti osobi kojoj obećavate sebe u celosti. One su uz Vas i u dobru i u zlu, simbolizujući stalno prisustvo Vaše voljene osobe i nose se ceo život. Iz tog razloga treba biti veoma probirljiv i zahtevan kada su burme u pitanju - zahtevajte najbolje.   
Upravo to ćete naći u radnji Andrejević: pored lepo dizajniranih njihovih modela i venčane burme renomiranih brendova Saint Maurice i Breuning. Gratis graviranje  će doprineti da važni momenti nikad ne izblede. Odnos cena i kvaliteta je garantovano najboji u zlatari Andrejević.

Nakit  iz kolekcije Tutti Frutti 11 nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U svakom umetnički izrađenom komadu se nalazi 11 vrsta prirodnog dragog kamenja: brilijant, rubin, safir, smaragd, ametist, citrin, peridot, garnet, tsavorite, turmalin, plavi topaz. Ukoliko birate poklon, budite sigurni da ovaj nakit nosi lepu poruku.

U asortimanu zlatare Andrejević možete pronaći prstenje, narukvice, priveske, minđuše, broševe, nakit za decu sa popularnim Disney likovima...

Za one koji umesto zlata preferiraju srebro, u ovoj beogradskoj zlatari možete odabrati idealan nakit kvalitetne izrade, ukrašen dekorativnim prirodnim ili sinteteičkim kamenjem. Odličan poklon može biti i sat renomiranog proizvođača Perrelet koji je poznat po inovativnom i modernom pristupu tradicionalnom časovničarstvu.

 

Želite da postavite Vašu zlataru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike zlatare

Zlatara Andrejević beograd Zlatara Andrejević beograd Zlatara Andrejević beograd Zlatara Andrejević beograd Zlatara Andrejević beograd Zlatara Andrejević beograd Zlatara Andrejević beograd Zlatara Andrejević beograd Zlatara Andrejević beograd Zlatara Andrejević beograd Zlatara Andrejević beograd

 

Sav ekskluzivan nakit zlatare Andrejević možete platiti i karticama Visa, Master ili Maestro. Za savete o održavanju nakita ili bilo koje druge informacije koje su Vam potrebne, pozovite 011 244-7361.

 

Pogledajte i šta nude ostale zlatare u beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije