EXIT Festival Novi Sad 2013, 10-14.JUL REVOLUCIJA POČINJE

Exit Festival Novi Sad Exit Fest - Majka svih festivala u ovom delu Evrope, EXIT festival u Novom Sadu definitivno zaslužuje da se nađe ovde, iako se ne održava u Beogradu. Četiri dana, mnoštvo stejdžova, stotine hiljada ljudi... šta više reći? EXIT 13 će se održati na istom mestu - petrovaradinskoj tvrđavi u Nom Sadu, a kompletan spisak učesnika još uvek nije poznat.

Dakle, ako ste u blizini Novog Sada u julu (a čak i ako niste!), svakako vredi provesti dan ili četiri na festivalu EXIT 2013. Iz Beograda se do Novog Sada stiže za malo više od sat vremena autobusom, a što se smeštaja tiče možete ili kampovati u Exit kampu, naći drugi smeštaj u Novom Sadu (savetujemo da smeštaj rezervišete mnogo ranije!), ili se voziti od i do Beograda - gde možete odsesti u nekom od hotela i hostela koje možete rezervisati preko našeg sajta. U svakom slučaju, na EXIT-u obavezno provedite makar jedan dan i/ili noć.

Karte za EXIT 13 se mogu kupiti preko interneta putem http://www.exitfest.org/sr kao i na više mesta u Srbiji, a cena zavisi od toga koliko čekate sa kupovinom..

Exit TV:
http://exitfest.tv

EXIT festival na društvenim medijima:
http://facebook.com/exit.festival
http://twitter.com/exitfestival
http://youtube.com/exitfestivaltv
http://soundcloud.com/exitfestival
http://mixcloud.com/exitfestival
http://livestream.com/exitfestival
http://flickr.com/exitfestival

 

Partneri

Pretplatite se