logo

Šoping u Beogradu

Shopping

Šoping u Beogradu

Belgrade Shopping Do tržišnih reformi 2000. godine Beograd je bio mesto gde se dolazilo samo po piratske CD-ove i jeftine lažnjake brendirane odeće. Danas je situacija malo drugačija... U stvari, možda će neke od vas i rastužiti činjenica da je sada ipak potrebna određena doza lukavosti da bi se našli svi ti jeftini CD-ovi i DVD-ovi... naravno da prodavaca ima po centru grada, ali su konstantno u strahu od policijskih patrola, a i ponuda je ograničena.

Sa druge strane, Beograd je danas mnogo bolje mesto za prosečnog kupca koji traži radnje sa istim brendovima koji se prodaju svuda po svetu. Većina velikih trgovinskih lanaca već su prisutni u Beogradu, a oni kojih još nema najavljeni su u bliskoj budužnosti.

Ova stranica vodi vas gradom kroz najvažnije šoping zone sa širokim opsegom ponude i cena.

Šoping u centru Beograda

Shopping in Belgrade Prošetajte Terazijama, Knez Mihailovom ulicom i delom Bulevara Kralja Aleksandra do Vukovog spomenika ako tražite poznata imena kao što su Hugo Boss, Mango, Springfield, Diesel, Replay, Benetton, Zara, itd.

Preporučujemo vam i da zavirite u neke od manjih lokalnih šoping centara po gradu, kao što su Millenium Centar u Knez Mihailovoj ili Čumićevo sokače na Terazijama, gde se u malim i manje poznatim radnjama ponekad krije pravo blago. U centru grada Beograda naići ćete i na prodavnice nekih od jeftinijih lanaca kao što je India Shop.

Za Beograd je karakterističan i neobično veliki broj prodavnica sportske opreme, odeće i obuće, obzirom da se i Beograđani uglavnom oblače sportski. U gotovo svim centralnim ulicama naići ćete na prodavnice patika, trenerki, sportkih rekvizita...

Sve na jednom mestu

Ukoliko nemate vremena ili želje da lutate gradom i istražujete, odvezite se do velikog šoping mola Delta City na Novom Beogradu, gde ćete pronaći prodavnice najpoznatijih brendova na jednom mestu - Esprit, Diesel, Tommy Hilfiger, Marks & Spencer, Bershka, Azzaro, Gas, Mango, Avanguardia, Bata, Glenfield, Mexx, New Yorker, Replay, Tom Tailor, Benetton, Zara... Na prodavnice velikih svetskih brendova naići ćete i u većim hipermarketima kao što je Merkator.

A ako preferirate manje butike sa različitom ponudom, posetite tržni centar Piramida u bloku 44 na Novom Beogradu, gde ćete u nekom od 800 lokala sigurno naći ono što vas zanima.

Kupovina za "Dž"

Beogradski buvljak ("Otvoreni Tržni Centar" - OTC) na Novom Beogradu je mesto koje ne smete zaobići ukoliko vas zanima jeftina roba - ovde se nalaze štandovi koji prodaju sve od bicikala, preko kućnih aparata do odeće i obuće. Šta god da kupujete - izbor je ogroman, a cene niske. Buvljak je najbolje posetiti vikednom, jer je tada ponuda najbogatija.

Šoping centar u Bloku 70 na Novom Beogradu Beogradani zovu jednostavno "kod Kineza" ili "Kina" - prodaju se svakakve đakonije iz Kine po stvarno neverovatno niskim cenama.

Ako se uputite na neku od ove dve lokacije, imajte na umu da se cenjkanje očekuje i obavzno pokušajte da snizite cenu!

Ukoliko tražite jeftinu odeću, pokušajte i u tržnom centru Depo u Bulevaru Kralja Aleksandra, gde se ženska i muška konfekcija prodaju povoljnije nego u buticima. Izbor je najčešće ograničen na modele koji su trenutno najaktuelniji i na robu za mlađu populaciju.

Suveniri i pokloni iz Srbije

Postoji mnogo mesta za zaista autentične poklone u Beogradu

Neke od ideja koje nam padaju napamet:


Mamut Megastore
Adresa: Ugao Kney Mihajlove i Sremske
Tel: +381 11 263 90 60
Radno vreme: Pon-Sub 09-22h
Ned 12-22h
Web: http://www.ips.co.yu

Fantastično mesto za kupovinu ako vas zanimaju pokloni u Beogradu - a istovremeno najveći uvoznik knjiga, CD, DVD, poklona i proizvoda kućne dekoracije u Srbiji.

India shop

Adresa: Panciceva 9, 11000 Beograd
Tel: +381 11 2186-815
Radno vreme: Pon-Pet 9-17
Sub: 9-15
Web: http://www.india-shop.co.yu/eng/index-2.html

Indian shop Beograd je mesto za kupovinu robe iz Indije - od ženske odeće u svim veličinama, nakita za svaku priliku, zavesa, kutija različitih veličina i boja, lampi, foto okvira, nameštaja po najpovoljnijim cenama u gradu.

Delta City Beograd


Adresa: Jurija Gagarina 16, 11000 Beograd
Tel: +381 11 2203660
Radno vreme: zavisi od prodavnice, ali generalano Pon-Ned - 10:00-22:00
Web:http://www.deltacity.rs/

Ako želite da posvetite vreme kupovini u Beogradu sa ciljem da nadjete najbolji poklon za vaše najdraže, preporučujemo da posetite Delta City tržni centar u Beogradu. Ovaj centar je skoro otvoren i tu možete naći skoro bilo šta - od moderne odeće, obuće, spektakularnih igračaka za decu, preko nakita sve do radnji za optiku ...
 
Čak i ako ste lenji i ne uspete da kupite suvenire ili poklone tokom posete Beogradu - ne brinite postoji odlična onlajn prodavnica sa potpuno unikatnim poklonima i suvenirima - molimo posetite stranu posvećenu Suvenirima Srbije

Ako odustanete od ozbiljne kupovine - makar svratite i kupite Vašoj dragoj poklon - izaberite ga iz neke cvećare u Beogradu

 
U zadnje vreme trend je online kupovine, a online se može kupit bukvalno sve od igle do lokomotive. Ukoliko Vam trebaju generalne stvari obavezno proverite kupujemprodajem.com - ili molimo ako vam treba nešto specifičnije posetite recimo stranice na temu solarni paneli

Partneri

Pretplatite se