Sajmovi u Beogradu

Sajam turizma Beograd

31. Međunarodni sajam turizma IFT 09 održaće se od od 26. februara do 03. marta u pet hala Beogradskog sajma - na oko 14.000 kvadratnih metara izložbenog prostora. Ova manifestacija se održava svake zime u Beogradu, a prošli sajam Turizma posetilo je skoro 50.000 posetilaca, zainteresovanih za ponudu 811 izlagača iz 40 država - hotela i drugih smeštajnih objekata, turističkih agencija, avio-kompanija, tur operatera... Poseta sajmu turizma je najbolji način da se na jednom mestu informišete o gotovo kompletnoj turističkoj ponudi Beograda i Srbije, kao i da na vreme rezervišete letovanje ili odmor po najpovoljnijim uslovima.

Sajam motocikala i bicikala Motopassion Beograd

Međunarodni sajam motocikala i bicikala održaće se po 4. put u hali 1 Beogradskog sajma od 11.03. do 15.03.2009. Proizvođači, uvoznici, prodavci i servisi predstaviće programe motocikala, skutera, bicikala, delova... Obavezno posetite ovaj sajam ukoliko ste ljubitelj dvotočkaša.

Sajam nautike Beograd

U martu svake godine Beogradski sajam je mesto gde možete videti izložene najnovije modele luksuznih čamaca, brodova i jahti. Čak i ako ne spadate u one koji mogu da priušte kupovinu ovakvih plovila, svakako vredi posetiti sajam nautike jer je cela hala načičkana luksuznim brodovima zaista interesantan prizor. Ove godine Sajam nautike održava se od 11. do 15. marta.

Sajam automobila Beograd

Ljubitelji automobilizma nikako ne bi trebalo da propuste 47. Međunarodni salon automobila Beograd, koji se održava od 27. marta do 04. aprila u halama Beogradskoj sajma. Beogradski salon automobila je najveća takva manifestacija u regionu i mesto gde se mogu videti izloženi najnoviji modeli gotovo svih svetskih proizvođača automobila - a naravno, uz dobre automobile uvek idu i lepe hostese. Za vreme održavanja sajma, dileri automobila obično daju velike sajamske popuste, a lizing kompanije nude razne pogodnosti, pa je ovo odlično mesto za kupovinu novog automobila.

Sajam građevinarstva Beograd

Međunarodni sajam građevinarstva Beograd ili popularno "sajam građevine" je najveća izložba građevinskih mašina, materijala, opreme, alata i usluga u građevinarstvu u uvom delu Evrope. Prošle godine na sajmu građevine izlagalo više od 1000 stranih i domaćih firmi, a manifestaciju je posetilo više od 70.000 gostiju. Obzirom na bum koje građevinarstvo i tržište nekretnina doživljava u Beogradu, očekuje se da će 2009. godine sajam biti još veći i posećeniji. Ovogodišnji 35. Međunarodni sajam građevinarstva održava se od 22. do 26. aprila u šest hala i na otvorenom prostoru beogradskog sajma.

Sajam tehnike Beograd

U halama Beogradskog sajma od 11. do 15. maja 2009. godine održava se 53. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća. U okviru sajma tehnike održavaju se manifestacije Integra (automatizacija u industriji), Trans-Balkan (transport i logistika), izložbe elektorinike, brodogradnje, rasvete, novih tehnologija i mnoge druge.

Sajam naoružanja i vojne opreme Partner Beograd

Svake druge godine Beogradski sajam je mesto održavanje međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme Partner. Ovogodišnji sajam Partner 2009 održava se od 2. do 5. juna u hali 3 i na otvorenom prostoru. Čak i ako vas ne zanima vojna tehnika, ovaj sajam je vrlo interesantan, posebno za najmlađe - jer su izloženi, tenkovi, topovi, oklopna vozila i druga impresivna sredstva naoružanja i vojne opreme koja se mogu razgledati iz blizine.

Sajam fudbala Beograd

Po treći put za redom, od 11. do 13.09.2009. godine na Beogradskom sajmu održava se mafiestacija Sajam fudbala i sportske opreme. Ovo je odlično mesto za nabavku profesionalne sportske opreme, obzirom da na sajmu izlažu predstavnici vodećih svetskih brenodva iz ove oblasti.

Partneri

Pretplatite se