Turističke ture razgledanja Beograda

Belgrade Tours Beograd možete otkriti na mnogo načina. Danas je razgledanje grada moguće iz vazduha, sa reka ili jednostavnom šetnjom kroz grad... A ukoliko želite da za kratko vreme vidite skoro sve znamenitosti Beograda i saznate detalje o njegovoj istoriji od dobro informisanih turističkih vodiča, predlažemo Vam neko od organizovanih tura turističkog razgledanja. Informacije i rezervacije o turama koje organizuje Tursitička organizacija Beograda možete dobiti na telefon +381 11 3281859 ili u njihovim prostorijama u Makedonskoj ulici broj 5.

Tura razgledanja Beograda iz autobusa

Ruta: Gradska skupština, Dom narodne skupštine (bivša Savezna skupština SFRJ), Terazije, Trg Republike, Studentski trg, Beogradska tvrđava, Kalemegdan - Varoš kapija, Novi Beograd, Topčider, Dedinje, Trg oslobođenja (Autkomanda), Slavija, Trg Nikole Pašića

Polasci: Nedeljom u 12 h sa Trga Nikole Pašića br 12.
Trajanje: 90 minuta

O turi: Ova tura vas vodi kroz najvažnije beogradske ulice i trgove i pruža vam mugoćnost da za kratko vreme vidite neke od najpoznatijih objekata i spomenika u gradu, a sve to uz pratnju turističkog vodiča. Ukoliko ste prvi put u Beogradu ili ukoliko se ugradu zadržavate kratko - ovo je prava tura za Vas.

Tura razgledanja kraljevskih dvorova

White Palace - Beli Dvor Ruta: Obilazak Belog Dvora, Kraljevskog dvora i parka koji ih okružuje.

Polasci: Subotom i nedeljom u 10:30 i 13:30 časova, ispred Trga Nikole Pašića br 12. Ovaj obilazag se organizuje samo u toku letnje sezone (od 01.04. do 31.10.)
Trajanje: oko 120 minuta

O turi: Kraljevski dvorovi dinastije Karađorđević nalaze se na najvišoj tačci najelitnijeg i najmirnijeg dela Beograda - Dedinju. Ova tura vas vodi autobusom do Dedinja, a zatim se peške, u pratnji turističkog vodiča razgleda ovaj ogroman i zanimljiv dvorski kompleks.

Obilazak Vinče

Ruta: obilazak arheološkog nalazišta Vinča

Polasci: Subotom od 11:00 h, sa Trga Nikole Pašića 12
Trajanje: 180 minuta

O turi: Vinča je malo prigradsko naselje udaljeno 14 km od centra Beograda, pored koga se nalazi poznato arheološko nazalošte iz perioda 4500 - 3200 godine pre N.E. Tura obilaska Vinče vas vodi autobusom do nalazišta, koje se zatim obilazi uz pratnju stručnih vodiča.

Partneri

Pretplatite se