Kućna dostava hrane Beograd

Kod kuće ste, gledate film ili prosto odmarate, a veoma ste gladni? “Ko će sad da sprema večeru? Ma i kiosk brze hrane mi je daleko, a kamoli da se spremam za restoran…” Srećom, tu je omiljeno rešenje Beograđana već 25 godina - kućna dostava hrane Beograd! Za vas je BelgradeEye spremio listu - najbolji restorani brze hrane i restorani sa dostavom u Beogradu koji na Vašu adresu donose ukuse svih kontinenata.

Kako je počela dostava hrane u Beogradu?

Od sredine devedesetih godina XX veka počinje brz rast nove uslužne delatnosti restorana - dostava hrane u Beogradu koja je deo, po deo postala obavezan deo svih restorana brze hrane, ali i ostali najbolji restorani u Beogradu sve češće nude ovakvu uslugu. Na scenu su najpre stupile picerije sa dostavom i restorani brze hrane koji pretežno proizvode picu. Po ugledu na strane filmove u kojima je dostavljanje pice obavezna stavka barem jednom u filmu, proširila se i želja drugih restorana da prošire svoj asortiman usluga. Svesni činjenice da nije svako tip osobe koja ide u restoran, već tip koji želi da uživa u ukusima vrhunskih specijaliteta kod kuće, rodila se i dostava hrane Beograd.

Brza hrana i restorani sa dostavom

Restorani brze hrane već dugo rade dostavu, a kako ovaj vid usluge raste, tako se i pokrivenost teritorije za dostavu u Beogradu postepeno širi. Nastaju franšize restorana, pa se tako picerije mogu naći na svakom ćošku Beograda, a sve češće i vrhunske burgerdžinice.

Bilo gde u gradu

Dostava hrane u Beogradu je poprimila ogromne razmere, te danas možete jesti vrhunske specijalitete iz svih delova grada. Dostava hrane u centru Beograda (Stari grad, Vračar ili Savski Venac), dostava na drugim velikim opštinama kao što je dostava Voždovac, Novi Beograd i Palilula, ali i dostava hrane u Mirijevu, Resniku, Banovom Brdu i drugim delovima grada je više nego dostupna uz našu listu restorana.

Prednosti dostave hrane:

  • Izbor svih restorana na jednom mestu - BelgradeEye lista!
  • Poziv telefona vas deli od hrane, te ne morate da se spremate, planirate unapred svoj dan i trošite vreme da stignete u restoran;
  • Dostava hrane je obično jeftinija od klasičnog restorantskog ambijenta, kada će uz glavno jelo sigurno biti plaćen i aperitiv, dodatni prilog ili hleb;
  • Ne morate da jurite parking u Beogradu!

Vrste hrane koju možete da poručite kod kuće

BelgradeEye se trudi da svojim posetiocima predstavi najrazličitije kulinarske stilove koje beogradski restorani sa dostavom pružaju. Stoga smo u našu listu najbolje dostave uvrstili restorane specijalizovane za različite svetske kuhinje.

Dobri, stari srpski roštilj

Bilo da ste ljubitelj leskovačkog roštilja i mućkalice, bilo da ste ljubitelj sarajevskih ćevapa, ili ‘pak ćevapa na banjalučki način, sve to i mnogo više možete pronaći u restoranima specijalizovanim za pravljenje roštilja. Znate onu čuvenu “pica” ili “roštilj”, šta više voliš? Mi volimo oba i zato nudimo pregršt roštiljdžinica u Beogradu. Roštilj u centru grada, na Voždovcu, Novom Beogradu ili Konjarniku, nije važno, više niste ograničeni na lokalni kiosk roštilja u kraju. Okrenite broj i naručite roštilj po svojoj meri, koji stiže na kućnu adresu.

Kineska hrana

Kineska hrana i dostava nekako idu zajedno. Iako već tridesetak godina unazad postoji nekoliko starih, dobrih kineskih restorana, pravi bum je kineska kuhinja doživela uz mogućnost da se kineska hrana naruči. Od tog trenutka restorani kao što je Soya Sos, Asian Food ili Ping Pong 011 upoznaju beogradske stomake sa specifičnim spojevima slatkih, kiselih i ljutih sosova. Pomešajte teletinu, piletinu ili svinjsko meso sa kineskim pirinčem u sojinom ili sečuan sosu, dodajte ananas ili neko koštunjvo voće i uživajte. Najbolje od svega je to što možete narudžbinu napraviti telefonom putem BelgradeEye sajta iz najboljih restorana kineske hrane u Beogradu.

Pizza dostava

Rodonačelnik dostave u Beogradu - njeno veličanstvo pizza! Ovaj specijalitet Italijanske kuhinje je svoj put počeo iz malenih sela na jugu Italije i njenog strva Sicilije, da bi potom postao hrana aristokratije, a danas omiljena hrana ljudi svih uzrasta. Od najmanjih školaraca i srednjoškolaca koji picu jedu na svom odmoru, do porodičnih odlazaka u italijanske restorane, pa sve do odmaranja kod kuće i naručivanja pice u kasne sate. Ima li nešto slađe od toga kada Vam na vrata u 11 uveče pozvoni dostavljač hrane, i obraduje vas picom različitih ukusa. Bilo da je tvoj izbor uvek dobrodošla Kaprićoza, ili ‘pak Margarita i Napolitana, ili čak možda Quattro Staggioni. Izbor pica u Beogradu je širok i mi Vam ga predstavljamo upravo sada. Odaberite koja je dostava pice u Beogradu za vas, okrenite broj i ocenite piceriju uz Belgrade Eye vodič za restorane.

Dostava meksičke hrane, girosa i sušija

U poslednjih desetak godina, zamah na našim prostorima uzimaju i restorani meksičke kuhinje, kao i mediteranski restorani uz ukuse daleke azije - suši. Suši dostava iz vrhunskih restorana je posebno popularna u poslednjih par godina, dok brzu meksičku hranu možete naći na mnogim beogradskim ćoškovima. Kako u centru tako i na užoj periferiji grada. Dobri stari giros više nije opcija samo kada pođete na odmor. Giros dostava je moguća uz pregršt restorana koji rade dostavu grčke kuhinje, imala ona karakter brze hrane ili tradicionalnog rastorana, potpuno je nevažno. Izbora za dostavu je mnogo, vi birate! Vaš BelgradeEye

Restorani i picerije Beograd koje nude kućnu dostavu u Beogradu

Ovde možete pronaći spisak restorana, picerija i drugih objekata koji rade kućnu dostavu hrane u Beogradu.

Pizzeria The Saint
Tršćanska 4, Beograd
Telefon: 011/3821 611, 062 689 889
Napomena: Pored pica, dostavljaju i sendviče, pohovana i punjena jela od mesa i palačinke. Preporučujemo punjeno belo meso. Besplatna kućna dostava.

Picerija Paun - kućna dostava
Ljudevita Posavskog 4
Telefon: 011/3446 994, 3445 283
Napomena: Besplatna kućna dostava pica (3 veličine) , sendviča, palačinki, jela od piletine, ribljih fileta, špageta, salata.

Mamma's restoran
Kumanovska 6, Vračar, Beograd
Telefon: 011/344 11 23, 344 62 14
Napomena: Picerija i restoran italijanske kuhinje, otvoren za kućnu dostavu. Preporučujemo Skalopina alla mamma's i druga jela od mesa. Mamma's u ponudi ima i veliki broj doručaka po vrlo povoljnim cenama.

Restoran Šumadija
Nebojšina 51, Beograd
Telefon: 011/243 9616
Restoran srpske nacionalne kuhinje sa mogućnošću dostave hrane.

Restoran-picerija Allo-Allo
Svetozara Markovića 19a
Telefon: 011/ 324 6974, 323 8888

Pizzeria Gonzales - kucna dostava
Pariske Komune 65, Novi Beograd
Telefon: 011/ 267 3371

Campo de Fiori
Skadarska 11, Beograd
Telefon: 011 324 2940
Napomena: Italijanski restoran koji nudi dostavu hrane na kućnu adresu.

City Pizza
Dimitrija Tucovića 65
Telefon: 011 3442 390, 063 7373000
Napomena: Kućna dostava pizza tri veličine.

Chickenita
Mekenzijeva 85
Telefon: 011/2458 279
Napomena: Specijaliteti od piletine, besplatna kućna dostava za iznose iznad 500 dinara.

Pizza Napoli
Đušina 10, Beograd
Telefon: 011/334 0667

Cafe Pizzeria Pomodoro
Hilandarska 32

Mobilni telefon: 062/ 69 45 89

Napomena: Besplatna kucna dostava.

Gonzo - kućna dostava
Cara Dušana 24
Telefon: 011/ 2910 249

Trattoria Košava
Kralja Petra 36
Telefon: 011/ 2627 344

Pizza Factory
Rada Končara 20
Telefon: 011/ 3444 745

Pizza Haus
Rada Neimara 17
Telefon: 011/ 285 2222
Napomena: 20 vrsta pica, 4 različite veličine, besplatna kucna dostava.

Pizzeria A'sii
Telefon: 011/3980 407
Napomena: Četiri veličine pica, palačinke, salate, špagete...

Peking - kineski restoran
Vuka Karadžića 2, Beograd
Telefon: 011/ 2181 931
Napomena: Vrhunski kineski restoran, koji jela iz menija dostavlja i na kućnu adresu uz nešto više cene.

Pizza Haos
Nemanjina 4, Beograd
Telefon: 011/ 361 52 45
Napomena: Kućna dostava pica, sendviča i palačinki.

Partneri

Pretplatite se