Language:
English English

Frizerski saloni u Beogradu

Frizerski salon Aurora - Beograd

Adresa: Bulevar Zoran Đinđića 105/23, Novi Beograd

Lokacija: Novi Beograd

Naša ocena:

Opis Frizerskog Salona

Frizerski salon Aurora već 30 godina pruža usluge muškog, ženskog i dečijeg 
frizera. Kako odlazak kod frizera ume da bude komplikovana stvar ponekad, najbolje znaju roditelji dece u najranijim godinama. Međutim, zaposleni u salonu Aurora su pronašli način da najmlađima taj događaj ne samo olakšaju već i približe. Naime, oni su osmislili posebnu vrstu cenovnika za decu do sedam godina- da bi dobili novu frizuru, mališani moraju nešto da nacrtaju. Na taj način su od šišanja načinili zanimljivost kojoj se deca rado odazivaju. Za klijente od sedam do deset godina plaća se pola cene šišanja. Među najbitnijim i najkvalitetnijim klijentima profesionalnog frizerskog salona Aurora su oni sa još nenavršenih godinu dana.

Aurorini frizeri, izuzetno stručno i prijatno osoblje, redovno posećuju seminare, sajmove i revije u zemlji, ali i u inostranstvu – naročito u Italiji, kako bi uvek išli u korak sa trendovima, ali nikada ne zaboravljajući niti napuštajući tradiciju.

U ovom beogradskom frizerskom salonu se radi sa izuzetno kvalitetnim italijanskim preparatima „Lisap“ i „Daneus“. Nude širok izbor usluga kao što su feniranje, šišanje, farbanje, izvlačenje pramenova, nadogradnja kose. Rade takođe i sve tretmane nege kose.

Iz Aurore, uz Auroru, ćete zaploviti u novu zoru nakon što ste koristeći njihove usluge svoj odraz u ogledalu pretvorili baš u ono što ste oduvek želeli.

 

Želite da postavite Vaš frizerski salon na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike salona

frizerski salon beograd frizerski salon hairdresser belgrade frizerski saloni u beogradu frizerski salon beograd frizerski salon beograd frizerski salon beograd

 

Svoj termin u frizerskom salonu Aurora zakažite na brojeve: 0113132289 i 0644286934.

 

Pogledajte i šta nude ostali frizerski saloni.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije