Language:
English English

Zlatare u Beogradu

Zlatara Babić - Beograd

Adresa: Sremska 6, Požeška 108 a, 11000 Beograd

Lokacija: Stari grad, Banovo Brdo

Naša ocena:

Opis zlatare

Izrađen majstorskom i veštom rukom juvelira zaposlenih u radnji Babić nakit je moderan i originalan, sačinjen od najkvalitetnijih plemenitih metala. Iskustvo koje se prenosilo s generacije na generaciju doprinelo je da njihov nakit izgledom zadovoljava sve Vaše zahteve od klasičnog do modernog i od svakodnevnog do nakita za specijalne prilike. Ako želite, može se kreirati i unikatni nakit po Vašoj želji. Nakit se izrađuje od Vašeg ili njihovog zlata. Asortiman zlatare Babić obuhvata burme, vereničko prstenje, priveske, narukvice, ogrlice, minđuše... Takođe vrše i sve popravke, rondiranje, graviranje, peskiranje i održavanje Vašeg nakita.

Poseban razlog da posetite radnje zlatare Babić je izuzetna kolekcija od preko 100 modela burmi i veliki izbor vereničkog prstenja. Jedinstvene i sofisticirane burme su njihov zaštitni znak.  Prave se ručno, mašinski, u kombinaciji sa dragim kamenom ili kamenjem,  mogu biti od belog, žutog i crvenog zlata, ali i izrađene kombinovanjem ove tri legure. U izradi se kombinuju i zlato i brilijanati. Sa unutrašnje strane burme mogu biti ravne, poluokrugle ili anatomske, u odnosu na poprečni presek a svi modeli burmi mogu biti diskretno matirani, dijamantizirani ili sjajni. Možete se odlučiti za neki od predloženih modela ili sami kreirati svoj verenički ili svadbeni prsten.

Zlatara Babić ima bogatu ponudu ogrlica od belog ili žutog zlata, kombinacije belog ili žutog zlata, sa ili bez cirkona ili sa brilijantinom. Hit su i moderne srebrne ogrlice sa imenima, svih fontova i veličina, ispisane ćirilicom ili latinicom. Veliki broj devojaka želi da ima upravo ovakvu ogrlicu po ugledu na ogrlicu koju je Keri nosila u serijalu Seks i grad.

 

Želite da postavite Vašu zlataru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike zlatare

Zlatara Babić Zlatara Babić Zlatara Babić Zlatara Babić Zlatara Babić Zlatara Babić Zlatara Babić

 

Broj telefona radnje u Sremskoj je 0112638684 a zlatare na Banovom Brdu je  0113544422. Pozovite ih i saznajte sve detalje koji Vas zanimaju.

 

Pogledajte i šta nude ostale zlatare u beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije