Language:
English English

Cvećare u Beogradu

Cvećara Cvetexpress peron - Beograd

Adresa: Rajka od Rasine 28, 11000 Beograd
Lokacija: Banovo Brdo

Naša ocena:

Opis cvećare

Šta očekivati od cvećare koja je smeštena u prostor starog železničkog vagona nego originalanost? Osim što se bave izradom aranžmana, buketa i drugih dekoracija za kuću, izradom suza i venaca od prirodnog cveća, u Cvetexpressu takođe rade i planiranje i uređenje eksterijera.  Vrtove i bašte opremaju fontanama, potocima i najraznovrsnijim rastinjem kako bi Vaš životni prostor bio baš onakav kakvim ste ga zamišljali. Zaposlenima u ovoj beogradskoj cvećari prepustite sve: projektovanje, idejno rešenje i izvođenje radova (nabavku dendrološkog biljnog materijala i sadnju) na zelenim površinama, u baštama, na terasama i u žardinjerama.

Činu darivanja se ovde poklanja velika pažnja i od nje pravi magija. Naime, u Cvetexpressu možete kupiti poklone i pića koji se mogu aranžirati cvećem,  poručiti cvetne oblike raznih životinja, cvetne torte, aranžmane u šeširima ili čak u cipeli. Izuzetno atraktivno je i pakovanje poklona u balone koji se donose na lice mesta ili šalju.
Nova je dekoracija prostora balonima svih veličina, boja i oblika, za sve prilike: rođendane, slave, godišnjice, svadbe, rođenja, krštenja i ostale proslave. Baloni se mogu pakovati u balone, eksplozije, kao cvetići, klovnovi, razni oblici od balona i kao baloni koji pevaju.

Aranžmani od prirodnog cveća se rade za sve prilike: Novu godinu, Božić, Dan zaljubljenih, 8.mart, slave i sve vrste proslava i poseta, sa mogućom uslugom dostave.

Kad su u pitanju venčanja, Cvetexpress radi dekoraciju stolova, mladenačkog stola, sale, eksterijera, kola, kapije i kuće, korsaže i ruzmarin za revere cvetnim dekorativnim biljnim materijalom ili svilenim cvećem…  Mlade mogu izabrati neki od hiljadu vrsta bidermajera ili ga predložiti po svojoj želji.

Čekanje da se aranžman izradi prekratite u kafiću koji je nastavak zamisli o prijatnom mestu za oko i dušu.

Rade svih 365 dana u godini, od 8 do 22h, i tako već 23 godine.

 

 

Želite da postavite Vašu cvećaru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike cvećare

cvecare u beogradu Cvećara Cvetexpress peron Cvećara Cvetexpress peron Beograd cvece beograd cvecara beograd cvece u beogradu Cvecare Beograd Cvecare Beograd Beograd Cvecara Cvetexpress peron Cvecare u Beogradu Cvecare Beograd

 

 

Cvećara Cvetexpress pravi sve što Vi zamislite, samo ih pozovite: 011 2545987 ili 065 8953239.

 

Pogledajte i šta nude ostale cvećare u Beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije