Language:
English English

Cvećare u Beogradu

Cvećara Cveta - Beograd

Adresa: Sibinjanin Janka 38, 11080 Zemun
Lokacija: Zemun

Naša ocena:

Opis cvećare

Na imanju stare zemunske porodice Ribarić oduvek su se gajile najlepše sorte ruža, lala, hrizantema i drugog ukrasnog cveća. Sredinom prošlog veka Cveta i Kata Ribarić su otvorile cvećarsku radnju koja je prerasla u modernu cvetnu kuću. Danas u njenom radu učestvuje tim vrednih i stručnih ljudi koji će Vas u svakom momentu uslužiti pre svega savetom. Preporučiće odgovarajući aranžman za Vaše potrebe, bilo da iskazujete ljubav, nadu, zahvalnost, čestitku ili saučešće.

Cvećara Cveta poseduje sopstvenu dostavnu službu za uže područje Beograda (gradske opštine: Zemun (do naselja Galenika), Novi Beograd, Stari Grad, Zvezdara, Savski Venac, Voždovac (do Kružnog puta), Rakovica (do Kružnog puta), Palilula (izuzev dela preko Dunava), Čukarica, Vračar). Ova mogućnost važi za sve porudžbine preko 2000 dinara.
Preko ove beogradske cvećare možete izvršiti slanje cveća i poklona i do drugih gradova u Srbiji.

Prodaja cveća (naručivanje i plaćanje) je moguće i online kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Internet prodavnica cvećare Cveta se redovno ažurira, tako da su cene uvek aktuelne.

Cveta se bavi dekoracijom venčanja, dekoracijom poslovnog i životnog prostora, izradom cvetnih aranžmana za slavlja, svadbe, rođendane, poslovne sastanke i druge svečanosti. Moguć je i dolazak kod klijenta kao i dostava bidermajera ili cvetnih aranžmana na kućnu adresu ili dostava u restoran ako Cveta za vas radi dekoraciju venčanja.

U poslednje vreme je vrlo popularno ukrašavanje restorana u martini čašama.

Specijalna ponuda je korpa sa 101 ružom, bidermajer od krem ruža ili kala, srce od ruža i još mnogo toga.

 

 

Želite da postavite Vašu cvećaru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike cvećare

cvecare u beogradu cvecare zemun cvecare u zemunu cvecare zemun cvecara cveta beograd cvece zemun Cveta cvece cvecare srbija buketi cveca

 

 

Dogovor o vrsti cveća i aranžmana je moguć preko telefona 011 2613206 ili 011 3077306, putem elektronske pošte ili ličnim kontaktom.

 

Pogledajte i šta nude ostale cvećare u Beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije