Language:
English English

Frizerski saloni u Beogradu

Goran, frizerski salon - Beograd

Adresa : Skender Begova 20, lokal broj 3 u pasažu

Telefoni za rezervacije: 011/2624-632, 063/316-887, 064/190-76-87.
Radno vreme: ponedeljak-sreda:10-18h; utorak, četvrtak, petak: 10-19h; subota: 10-15h


Naša ocena:

Opis Frizerskog Salona

Frizerski salon Goran  spada u grupu KSE (Keune Salon Exclusive). Podatak da je ujedno i njihov kolorista ga ubraja među samo tri salona u Beogradu.Prostor je prijatan i klimatizovan i u njemu se koriste kvalitetni preparati vodećih svetskih firmi za negu kose: Revlon i Goldwell, i naravno, Keune.

Cene su vrlo pristupačne jer je politika poslovanja ovog salona da visoka cena ne mora da znači kvalitet a jedanaestogodišnje iskustvo potvrđuje da je klijent uvek na prvom mestu. Osoblje će poslušati Vašu želju i izložiti Vam njihovo viđenje Vaše frizure. Otvoreni su za svaku vrstu saveta i konsultacija i kada su nega kose ili hemijsko tretiranje u pitanju. Strpljivo i stručno će otkloniti i najmanju nedoumicu koju imate.

Frizerski salon Goran pruža usluge šišanja i za muškarce. Prave frizura za različite svečanosti u salonu ali, njihovi profesionalci dolaze i na Vašu adresu kako bi Vam na svaki način pomogli u najvažnijim danima u životu za koje želite da izgledate specijalno.

Zaposleni u ovom beogradskom frizerskom salonu ističu tačnost i preciznost koje se poštuju prilikom zakazivanja jer, kažu, znaju kako je kad se uprkos dogovoru u salonu čeka sat vremena. Ovde se to ne može desiti jer se poštuje i ceni Vaše vreme.

U centru grada postoji i prodajni objekat u kome možete kupiti preparate za kosu vodećih frizerskih brendova kao što su: Loreal expert,Tigi-bed head-catwalk, goldwell, keune, lakme, dikson, schwarzkopf, revlon, annyer. To je jedina radnja u Beogradu za maloprodaju-veleprodaju preparata tog tipa isključivo za profesionalnu upotrebu.

Saznajte više o frizerskom salonu i uslugama koje pruža na sajtu www.frizer.co.rs

 

Želite da postavite Vaš frizerski salon na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike salona

frizerski salon beograd frizerski salon hairdresser belgrade frizerski saloni u beogradu frizerski salon beograd

 

Stručni tim frizerskog salona Goran Vam je uvek na raspolaganju, rado će Vam pomoći ako pozovete 011/2624-632, 063/316-887, 064/190-76-87.

 

Pogledajte i šta nude ostali frizerski saloni.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije