Language:
English English

Cvećare u Beogradu

Cvećara Ivona - Beograd

Adresa: Kralja Aleksandra 263b, 11000 Beograd
Telefon: 0112410174
Adresa: Jurija Gagarina 16, 11000 Beograd
Telefon: 0112203660
Lokacija: Zvezdara, Novi Beograd

Naša ocena:

Opis cvećare

I nspirisana radošću života!
V ečnost zarobljena u lepoti cveća!
O stavlja bez daha!
N e zaboravlja Vaše najlepše trenutke!
A mbijent pretvara u bajku!

Za cvećaru Ivona se može reći da je ovo kreativna radionica koja dekoriše svečanosti (svadbe, rođendane, promocije...),  enterijere (poslovne prostore, restorane, hotele...),  bavi se scenskom dekoracijom (serije, filmovi, koncerti...) . Moguć je i dogovor po kome bi zaposleni u Ivoni u potpunosti organizovali manifestacije svih vrsta.

Rade i dostavu cveća na kućnu adresu,  svaku cvetnu fantaziju pretvaraju u stvarnost naglašavajući pre svega originalnost.

Pravim cvetom možete iskazati svoju emociju i pažnju. Pre nego što se odlučite za kupovinu nekog cveta ili cvetnog aranžmana, dobro razmislite o izboru jer cveće koje ste odabrali se obično poistovećuje sa vašim željama povodom događanja na koji ste pozvani.
Zato je potrebno neko osnovno poznavanje cvetnog bontona. Ne brinite se ako niste sigurni koji cvet je pogodan za koju priliku, šarmantne devojke koje rade u cvećari Ivona će Vam uvek izaći u susret i savetom pomoći pri odabiru.

Cvećara Ivona postoji dvadeset godina, možete ih posetiti na dve lokacije, jednoj na Zvezdari i drugoj na Novom Beogradu. Možete pronaći veliki izbor rezanog i saksijskog cveća, različitih aranžmana i korpica.

 

 

Želite da postavite Vašu cvećaru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike cvećare

cvecare u beogradu Cvecara Ivona Cvecara Ivona Beograd cvece beograd cvecara beograd cvece u beogradu Cvecare Beograd

 

 

Sve detaljnije informacije potražite na brojevima 011 2410174 i 011 2203660.

 

Pogledajte i šta nude ostale cvećare u Beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije