Language:
English English

Cvećare u Beogradu

Cvećara Kazablanka - Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 2a, 11000 Beograd
Lokacija: Autokomanda

Naša ocena:

Opis cvećare

Čim uđete u cvećaru Kazablanka postajete svesni da ste zakoračili u  oazu mirisa i  boja. Oko Vas je široka ponuda najekskluzivnijeg uvoznog, rezanog i saksijskog cveća, kao i aranžmana u korpicama.

Cveće možete poklanjati jednostavno zato što ga volite onima koje volite. Međutim, ako se odlučite da cvećem pošaljete najtanije poruke, ljubazno osoblje Kazablanke će Vam pomoći pri odabiru. Poznavanje cveća i njegovog značenja retko ko od nas ima ali, svaka posebna prilika zahteva određenu vrstu cveća. Lepe želje, dobre i iskrene namere, pažnju, prijateljstvo, ljubav i oproštaj iskazuju sasvim određene vrste cveća. Niko neće ostati ravnodušan na čin darivanja cveća a svaka prilika u životu, uz određeni cvetni aranžman, postaje najposebnija prilika.

Kad ste već odabrali vrstu cveća a niste u mogućnosti da ga lično uručite, cvećara Kazablanka Vam ostavlja i mogućnost besplatne dostave za uže poručje Beograda svakim danom od 7h do ponoći.

 

Cvećara Kazablanka već dugi niz godina sarađuje sa najuspešnjim srpskim kompanijama i firmama obezbeđujući za njih najkvalitetnije cveće, aranžmane, dekoraciju, saksijsko cveće, biljke za enterijer i eksterijer.

Neke od usluga namenjenih kompanijama su dekoracija korporativnih događaja, seminara, prezentacija, bitnih sastanaka. Obezbeđuju cveće i cvetne aranžmane i bukete za poslovne partnere, saradnike ali i za zaposlene.

Za pojedince tu su dekoracije svadbi, rođendana, godišnjica, rođenja i svih vrsta proslava. Ova beogradska cvećara ima najveću ponudu bidermajera u Srbiji. Osim toga, Kazablanka će se u najradosnijem danu u Vašim životima pobrinuti i za ikebane na stolovima, cvetiće na reverima, venčiće na kapijama i vratima kao i za ukrašavanje svadbenih automobila.

Posebna hit ponuda su cvetni aranžmani u korpicama raznog materijala i oblika, keramici, staklu i drugim raznim posudama.

 

 

Želite da postavite Vašu cvećaru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike cvećare

cvecare u beogradu Cvećara Kazablanka Cvećara Kazablanka Beograd cvece beograd cvecara beograd cvece u beogradu Cvecare Beograd Cvecare Beograd Beograd Cvecara Cvetexpress peron Cvecara Kazablanka u Beogradu

 

 

Sve porudžbine Kazablanka prima u cvećari, putem telefona 011 2491675, on-line ili e-maila.

 

Pogledajte i šta nude ostale cvećare u Beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije