Language:
English English

Auto servisi u Beogradu

Auto servis Mile-Pile - Beograd

Adresa: Ramska 7, 11000 Beograd

Lokacija: Zvezdara

Naša ocena:

Opis auto servisa

Dugogodišnja ljubav prema vozilima marke Honda i Rover odražava se i na rad zaposlenih u auto servisu Mile Pile. Rast u broju klijenata je u išao u skladu sa opremanjem najsavremenijom tehnologijom i aparatima tako da se danas u ovom servisu pružaju najmodernije i najkvalitetnije usluge.

U servisu Mile Pile imate mogućnost da u kratkom roku otkrijete ali i rešite probleme koji muče Vaš automobil uz pomoć najmodernije opreme za dijagnostiku rada savremenih benzinskih i dizel motora.

Ovde možete naći originalne rezervne delove za Hondu i Rover. Takođe, moguće je izvršiti posebne narudžbe delova i opreme u kom slučaju je rok isporuke od 5 do 10 dana. Zbog toga je zadovoljstvo klijenata ovog beogradskog auto servisa veliko i redovno se vraćaju održavajući tako i kvalitet svojih vozila.

Ljubazno i stručno osoblje će Vam preporučiti i objasniti sve što je potrebno prilikom kupovine dodatne opreme za Vaš automobil.

Mile Pile je ovlašćeni servis za ugradnju svećica NGK, MOTUL ulja i filtera KNECHT.

Autoservis Mile Pile pruža sledeće usluge: redovni servis automobila, kontrolu i zamenu ulja, filtera i tečnosti, zamenu potrošnih materijala, nabavku svih originalnih delova Honde i Rovera, zamenu amortizera, štelovanje motora, kontrolu kočionog sistema, dijagnostiku, kompletnu negu i generalke.

 

Želite da postavite Vaš auto servis na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike auto servisa

Auto servis Mile-Pile Beograd Auto servis Mile-Pile Beograd Auto servis Mile-Pile Beograd Auto servis Mile-Pile Beograd Auto servis Mile-Pile Beograd Auto servis Mile-Pile Beograd Auto servis Mile-Pile Beograd Auto servis Mile-Pile Beograd

 

Radno vreme servisa Mile Pile je od 9 do 17h, a subotom od 9 do 13h. O svim detaljima u vezi sa uslugama koje pružaju raspitajte se telefonom na brojeve: 0112788191 ili 063388173.

 

Pogledajte i šta nude ostali auto servisi u Beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije