Language:
English English

Zlatare u Beogradu

Zlatarsko - juvelirska radnja Mitić „Happy diamonds for you" - Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 26, 11000 Beograd

Lokacija: Zvezdara

Naša ocena:

Opis zlatare

Originalnost i savršenstvo izrade su reči koje najbolje opisuju način sa kojim se prilazi nakitu u zlatarsko juvelirskoj radnji Mitić. U njihovom prodajnom mestu "Happy diamonds for you", možete pogledati i kupiti veliki izbor posebno dizajniranog nakita, poručiti izradu vereničkog prstenja sa dijamantom, dizajnirati svoje burme ili bilo koji komad nakita uz konsultaciju sa zlatarom.Takođe, u ponudi imaju i bisere, narukvice, ogrlice, dijamantske naušnice, priveske i još mnogo toga.

Ako imate neki stari komad nakita koji je vremenom izgubio na svojoj autentičnosti i lepoti, ili je na bilo koji način oštećen, zlatarska radnja Mitić je obezbedila najkvalitetniju reparaciju i popravku.

U zlatarskoj radnji Mitić možete sebe obradovati kupovinom nekog od prelepih komada nakita iz najnovije kolekcije Misaki. Nakit je izrađen od srebra zaštićenog rodijumom u kombinaciji sa kultivisanim biserima. Ovaj poznati brend je već dugo prisutan u svim svetskim metropolama, a sada je dostupan i kod nas zahvaljujući radnji Happy diamonds for you. Misaki nakit je pravo osveženje u masi identičnog nakita, on donosi jednu potpuno novu modernu liniju nakita sa biserima.

Nije lako odabrati nakit pogotovo kada se to radi za najdražu osobu. Uglavnom su to trenuci u kojima želite da ovekovečite svoju veliku sreću. Vereničkim prstenom, npr. krunišete Vašu ljubav po prvi put. Zbog toga ga birate toliko pažljivo. Ljubazno osoblje „Happy diamonds for you“ će Vam pomoći u izboru. Iskrena preporuka je nova kolekcija nakita Spring. Prstenje Spring je izrađeno od žutog i belog zlata sa dragim kamenom. Kad su burme u pitanju, dizajn okvira zajedno sa oblikom centralnog kamena, određuje burminu osobenost. Belo ili žuto zlato, brilijant - dijamant ili drugi dragi kamen, klasičan ili moderan-na Vama je da odlučite.

Zadovoljni, dugogodišnji kupci su najbolja preporuka za ovu zlatarsku radnju koja uspešno funkcioniše već skoro četiri decenije.

 

Želite da postavite Vašu zlataru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike zlatare

Zlatara Mitić Zlatara Mitić Zlatara Mitić Zlatara Mitić Zlatara Mitić Zlatara Mitić Zlatara Mitić Zlatara Mitić

 

Radno vreme radnje Happy diamonds for you je od 9 do 20h radnim danima, subotom od 9 do 15 h. O svim detaljima koji Vas zanimaju, raspitajte se pozivanjem broja 0113346390.

 

Pogledajte i šta nude ostale zlatare u beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije