Language:
English English

Zlatare u Beogradu

Samostalna zanatska zlatarsko - juvelirska radnja Petrović - Beograd

Adresa1: Albanija, 11000 Beograd

Adresa2: Gandijeva 130b, lokal broj 2, Novi Beograd

Lokacija: Stari grad, Novi Beograd

Naša ocena:

Opis zlatare

Zlatara Petrović se zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i tradiciji koja datira još od 1975. godine može pohvaliti velikom ponudom svojih proizvoda, kvalitetnim uslugama i bogatim izborom dragog kamenja. Zog toga se kotira na izuzetno visokoj poziciji kad je ovaj zanat u Beogradu u pitanju. Zlatara Petrović nudi sledeće usluge mušterijama: sve vrste popravki zlatnog i srebrnog nakita, ugradnju (fasovanje) dragog i poludragog kamenja, čišćenje i poliranje zlatnog i srebrnog nakita, poliranje i rondiranje nakita. Zlatara Petrović se bavi izradom burmi, izradom nakita u kombinaciji kaučuk i zlato (žuto i belo), slonovača i zlato (žuto i belo), graviranjem nakita, peskiranjem i dijamantiranjem nakita.

Prema Vašim crtežima, skicama, slikama iz kataloga ili fotografijama se radi ručna (unikatna) izrada nakita (od 14 ili od 18k).Uzimanjem otisaka (gume) juveliri iz radnje Petrović će prema Vašem donetom modelu napraviti identičan nakit pri čemu je moguće uraditi neograničen broj reprodukcija. Ova zlatarska radnja poseduje i veliki izbor različitog dragog kamenja tako da možete i sami birati kamenje i kreirati svoj nakit.  Za sav nakit koji je izložen u radnji imaju modele u metalu i pripremljene gume tako da ih je moguće naručiti u željenim količinama.

Za kolege se rade sledeće usluge: uslužno livenje, kompletan servis nakita (npr.povećanje i smanjenje prstenja, opravke, letovanje, fasovanje kamenja...). Čišćenje i poliranje zlatnog i srebrnog nakita, uzimanje otiska modela u običnoj ili silikonskoj gumi, izrada nakita iz njihovog kataloga.

 

Želite da postavite Vašu zlataru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike zlatare

Zlatara Petrović Zlatara Petrović Zlatara Petrović Zlatara Petrović Zlatara Petrović Zlatara Petrović Zlatara Petrović

 

Žensko prstenje, minđuše i privesci su mali deo proizvodnog programa zlatare Petrović predstavljeni u katalogu. Za sve detalje je najbolje da ih kontaktirate na brojeve telefona 011 187799 ili 0113189809.

 

Pogledajte i šta nude ostale zlatare u beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije