Language:
English English

Auto servisi u Beogradu

Auto servis Plus - Beograd

Adresa: Vodovodska 177, 11000 Beograd

Lokacija: Čukarica

Naša ocena:

Opis auto servisa

U autoservisu Plus možete potpuno kompletno održavati vaše vozilo jer nude vrhunsku uslugu automehanike, autoelektrike, autoelektronike, najsavremeniju autodijagnostiku, centriranje trapa, popravku i održavanje auto klima.

Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje i profesionalna nadogradnja su činioci koji doprinose uspešnom poslovanju već više od 15 godina.

Servis Plus vrši održavanje vozila mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Firme dobijaju mnoge pogodnosti i popuste, odloženo plaćanje i slične povoljnosti. Tehnička ispravnost Vaših vozila se garantuje i overom putnih naloga.

Za ispravnost vozila je najbitnije redovno održavanje. Ono podrazumeva: zamenu filtera i ulja, redovnu proveru tečnosti, proveru kočionog sistema, veliki servis (zamena svih kaiševa, španera i vodene pumpe), čišćenje dizni, klapne, AGR ventila, zamena seta kvačila (lamele, korpe i lagera). U servisu Plus možete uraditi i sve popravke u vezi sa motorom i menjačem.

Uz savremenu kompjutersku autodijagnostiku ne postoji kvar ili greška u elektronskom sistemu koja se ne može detektovati i otkloniti uz stručno osoblje. Koristi se Simensov uređaj koji podržava Volkswagen, Škodu, Seat i Audi vozila i najnoviji dijagnostički uređaj Bosch koji je namenjen svim putničkim vozilima. Bluetooth vezom se za samo nekoliko minuta pronalazi kvar.

U autoservisu Plus možete održavati klima uređaj u svom automobilu, uraditi reglažu (centriranje) trapa, kupiti zimske gume, zameniti ulje i uraditi redovan servis  Vašeg automobila koji podrazumeva zamenu motornog ulja i sva četiri filtera (za ulje, vazduh, gorivo i klimu).

Ovaj beogradski servis u svojoj ponudi autodelova ima i originalne rezervne delove ali i one drugih proizvođača. Posle opširnih konsultacija sa zaposelnima, izbor je uvek Vaš. Postoje i proizvođači koji imaju nešto nižu cenu od originalnih ali su po kvalitetu adekvatna zamena.

 

Želite da postavite Vaš auto servis na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike auto servisa

Auto servis Plus Beograd Auto servis Plus Beograd Auto servis Plus Beograd Auto servis Plus Beograd Auto servis Plus Beograd Auto servis Plus Beograd Auto servis Plus Beograd

 

Radno vreme autoservisa Plus je od 9 do 18h a subotom od 9 do 14 h. Osnovne informacije možete dobiti i telefonom: 0112570692 ili 0112570629.

 

Pogledajte i šta nude ostali auto servisi u Beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije