Language:
English English

Zlatare u Beogradu

Zlatare Stefanović - Beograd

Adresa: Makedonska 34, Beograd

Adresa2: Vase Čarapića 9, Beograd

Adresa3: Bulevar Mihajla Pupina 4, Novi Beograd

Adresa4: Ušće šoping centar

Adresa5: Kolarčeva 9, Beograd

Naša ocena:

Opis zlatare

Pravi nakit ima svoje prezime: Stefanović

Zlatara Stefanović je porodična firma sa tradicijom dužom od jednog veka a njeno ime je sinonim za kvalitet. Osnovno načelo kojim se vode je da samo kvalitet materijala i izrade, odnos prema kupcima i specifičan stil koji neguju treba da budu izvor njihove reputacije i razlog što im se veruje.

Zlatare Stefanović posluju na nekoliko lokacija u gradu od kojih izdvajamo najmlađu radnju u tržnom centru Ušće u kojoj je otvorena prodavnica aksesoara čuvenog danskog brenda Pilgrim.U ponudi su nakit, satovi i naočare, karakterističnog skandinavskog dizajna i kvaliteta. Ovde takođe možete naći predmete renomiranog brenda Ti sento izrađenog od čistog srebra kao i italijanski brend Nomination koji je prepoznatljiv po narukvicama od čelika sa elementima od 18-okarantnog zlata.

Zlatare Stefanović imaju izuzetnu ponudu muškog nakita. Ovde možete kupiti prstenje, igle za kravatu, ogrlice, narukvice, priveske i dugmad za košulju. Takođe je raznovrsna ponuda dečijeg nakita.

Za sve ljubitelje brilijanata u zlatarskoj radnji Stefanović, pored njihovog ekskluzivnog nakita, možete kupiti nešto iz nove kolekcije poznate italijanske kuće Ititoi.

Specijalna ponuda kojoj niko neće odoleti: povodom 125 godina zlatarske kuće Stefanović, uz svaku kupljenu burmu, dobijate po dijamant! Gest vredan pohvale koji svakako valja iskoristiti!

Renomirani italijanski brend srebrnog nakita Zoccai je takođe našao svoje mesto u zlatarama Stefanović sa kolekcijom srebrnog nakita sa pink i belom pozlatom.

 

Želite da postavite Vašu zlataru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike zlatare

Zlatara Stefanović Zlatara Stefanović Zlatara Stefanović Zlatara Stefanović Zlatara Stefanović Zlatara Stefanović Zlatara Stefanović Zlatara Stefanović Zlatara Stefanović Zlatara Stefanović

 

Ako želite da nosite ili poklonite nakit savremenog dizajna u koji je utkan čitav vek iskustva i stalnog usavršavanja gde svaki proizvod ima doživotnu garanciju, dođite u zlatare Stefanović. Telefoni  na kojima možete dobiti željene informacije su: 0113225333, 0112623586, 0113226696, 0113222889.

 

Pogledajte i šta nude ostale zlatare u beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije