Language:
English English

Auto servisi u Beogradu

Autoservis Turbo - Beograd

Adresa: Smederevski put 25 v, 11000 Beograd

Lokacija: Zvezdara

Naša ocena:

Opis auto servisa

Firma Turbo je jedna od vodećih kuća iz oblasti proizvodnje i servisiranja izduvnih sistema, rezervoara za gorivo i ostalih delova za transportna vozila. Svoj rad su započeli kao radionica za proizvodnju i servis delova za privredna vozila ali su se u skladu sa potrebama tržišta i najnovijom tehnologijom razvijali i širili svoju delatnost.

Osnova programa kuće Turbo se bazira na izduvnim sistemima koji se izrađuju za sve tipove teretnih vozila-kamionski i autobuski program, dostavna vozila, građevinske i poljoprivredne mašine. Kupljeni izduvni sistemi se mogu i ugraditi na licu mesta jer u okviru firme postoji i servis u kome se vrši montaža ili popravka. Specifični izduvni sistemi mogu ovde biti sagledani, biće Vam predloženo najbolje rešenje koje će biti izrađeno u najkraćem roku. Na sve proizvode se izdaje garancija od 12 do 24 meseca, a izrađeni su od aluminiziranog i crnog lima debljine 1.5-2 mm. Za izduvne sisteme putničkih i lakih dostavnih vozila garancija je do 18 meseci.

Takođe, u auto kući Turbo izrađuju sve vrste elemenata za vezu (gibljiva creva sa konusima, kugle, klizne veze, umetke, konusne umetke, stege cevi, stege lonca...) Duplo pertlovana samozaptivajuća gibljiva cev od prohroma se izrađuje u dužinama do 5 mm po zahtevu kupca i duže ( dužina je ograničena samo mogućnostima transporta). Gibljive cevi se izrađuju i od pocinkovanog čeličnog lima i od staklenih vlakana.

U atestirani program koji izrađuje kuća Turbo spadaju poluge za vuču vozila sa atestom na 40 t bruto, atestirani branici protiv bočnog podletanja, i podmetači točkova raznih veličina.

Osim pomenute standardne ponude izrade izduvnih sistema i rezervoara goriva, zaposleni u auto kući Turbo pružaju usluge zavarivanja, servisa izduvnih sistema, servisa visokoventilatora, savijanja tankozidnih i debelozidnih cevi raznih profila (od 45 do 127 mm) na mašini sa trnom. Takođe rade i savijanje tankozidnih i debelozidnih kvadratnih i okruglih cevi, savijanje profila podužno ili na kant. Vrše i usluge zavarivanja svih vrsta metala (aluminijum, prohrom, gus, čelik).Visokoobučeni majstori će svaki zavarivački posao obaviti veoma kvalitetno uz pomoć savremenih aparata i opreme.

Visokoventilatori se servisiraju uz garanciju od 12 meseci.

 

Želite da postavite Vaš auto servis na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike auto servisa

Auto servis Turbo Beograd Auto servis Turbo Beograd Auto servis Turbo Beograd Auto servis Turbo Beograd Auto servis Turbo Beograd Auto servis Turbo Beograd Auto servis Turbo Beograd Auto servis Turbo Beograd

 

Sve detalje u vezi sa radom autoservisa Turbo saznajte pozivanjem telefona 0113476459.

 

Pogledajte i šta nude ostali auto servisi u Beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije