Language:
English English

Belgrade Eye

Uslovi korišćenja

Korišćenjem Belgrade eye ili usluga Belgrade eye portala u vlasnistvu Monday doo, u Beogradu (u daljem tekstu "Belgrade Eye"), pristajete na određene uslove i pravila (u daljem tekstu "Uslovi korišćenja") koji su navedeni u daljem tekstu.

Pošto se pravila i uslovi korišćenja redovno prilagođavaju odgovarajućim normama i regulativama, smatramo da su korisnici u svakom trenutku upoznati sa tim pravilima i da su ih u potpunosti razumeli i prihvatili.

BELGRADE EYE polaže autorska prava na sve materijale koju su na ovom mestu objavljeni (tekstualni sadržaj, fotografije, slike, audio i video materijal...). Neovlašćeno korišćenje bilo kojeg od njih podložno je važećim zakonima.

BELGRADE EYE ne snosi nikakvu odgovornost niti posledice koje mogu nastati po korisnika usled korišćenja sadržaja objavljenih na ovoj internet prezentaciji.

Ni jedan deo ove internet prezentacije ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, tj. ne sme se upotrebljavati u kontekstu koji sadrži dela označena kao krivična dela, prekršaje ili radnje koje su u suprotnosti sa važećim zakonskim normama i pravilima ponašanja. Posebno je zabranjeno objavljivati ili na drugi način prenositi sadržaje koji mogu nanieti štetu BELGRADE EYE, kao i drugim osobama ili pravnim licima.

BELGRADE EYE može u bilo kom trenutku i bez prethodne najave promeniti ove Uslove korišćenja, a smatra se da je korisnik upoznat sa ovim pravilima u svakom trenutku korišćenja sadržaja ove stranice.

Sva prava zadržana.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Restorani u Beogradu

Restorani u Beogradu

Srpska kuhinja se uglavnom zasniva na mesu i u Beogradu su se uvek jeli dobri ćevapi, pljeskavice i druga jela sa roštilja... Detaljnije