Kozmetičko frizerski salon Espana - Beograd

Svetog Nikole 102, 11000 Beograd
Frizeri
129 Pregleda

Frizerski salon Espana radi 12 godina i za to vreme ga je posetilo više od hiljadu ljudi koji se često vraćaju. Salon nudi usluge iz različitih oblasti: ženski frizer, kozmetika lica, nega nogu i ruku, turbo solarijum, manikir, nadogradnja i izlivanje noktiju, pedikir, nadogradnja kose, različite vrste masaža... Koristi se Revlon i Goldvel kozmetika.

Trajno ispravljanje kose keratinom popularno nazvano „brazilsko ispravljanje“ je vrlo tražena usluga u ovom beogradskom frizerskom salonu. To je najbezbedniji način da oštećenu kosu ponovo obogatite keratinom i vratite joj sjaj i zdrav izgled. Nakon što je kosa tako obogaćena, dlaka je zaštićena od pucanja i isušivanja i svako nanošenje hemijskih preparata nakon toga je bezbedno. Postojanost boja je produžena posle ovog tretmana. Brazilsko ispravljanje traje okvirno tri do četri meseca. Bez ikakvih problema se može ponovo nanositi na kosu.

Ovde možete uraditi i afro kikice koje traju do tri meseca. Lako se održavaju normalnim pranjem kose sa razblaženim dečijim šamponom. Kosa pod afro kikicama može i da se farba. Jedini problem u vezi sa ovim tretmanom je kako biti na stolici 10 do 12 sati koliko traje sam proces pletenja kikica.

Za sve dame koje su oduvek želele da imaju dugu kosu-nadogradnja je pravo rešenje. U salonu Espana se za ovaj program ne koriste nikakvi silikoni i garantovano ne oštećuje prirodna kosa. Kosa za nadogradnju se uvozi iz Italije u 60 nijansi. Za ovaj postupak morate odvojiti 4-5 sati u okviru kojih se vrši i uklapanje frizure. Šišanje i feniranje se dobijaju gratis.

Ako se mučite sa dosadnom navikom grickanja noktiju, svakako najelegantnije rešenje može da bude izlivanje noktiju kojim se uz pomoć više vrsta specijalnih gelova pravi prirodan produžetak nokta. Izliveni nokti manje oštećuju prirodni nokat i duže traju u odnosu na klasičnu nadogradnju noktiju sa tipsama i gelovima.

Trudnice koje izbegavaju UV zračenje a žele savršeno preplanuli ten, mogu u ovom salonu da za samo nekoliko minuta uz pomoć air brusha dobiju željenu boju koja će im trajati oko sedam dana. Preparat je dermatološki ispitan, biljnog porekla, sa vitaminom E. Ovo je, takođe, preporučljiv tretman za osobe sa izuzetno osetljivom kožom ili vitiligom. Prednost je što se na ovaj način može tretirati samo određeni deo tela po vašem izboru.

U frizerskom salonu Espana se rade i gipsane bermude-tretman uz čije dejstvo za sat vremena možete biti mršaviji za čitav konfekcijski broj. Koristi se za tretiranje celulita, lokalizovane gojaznosti i neelastičnosti kože. Postupak je sledeći: na kritične tačke se prvo nanosi naktiva losion, pa naktiva serum a potom se radi limfna drenaža oligodrenom. Zatim se laganom masažom nanosi multiaktiva i na kraju oligomaska koja se stavlja preko pamučnih kompresa čime se oblikuje kalup po obliku tela klijenta. Maska se stvrdnjava 45 minuta nakon kojih se obim smanjio za jedan konfekcijski broj. Ovo je podjednako uspešan tretman kako kod muškaraca tako i kod žena.

U salonu se radi dnevna i profesionalna šminka za maturske večeri, svadbe ili druge prilike.

 

Želite da postavite Vaš frizerski salon na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Za sve informacije oko cenovnika ili vrste tretmana koji Vas interesuje, takođe i za zakazivanje, pozovite 0112402411, 0641379820.

Pogledajte i šta nude ostali frizerski saloni.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se