Autoservis Macura - Beograd

Tošin Bunar 232, 11000 Beograd
Auto servisi
130 Pregleda

Autoservis Macura se potrudio da na jednom mestu obezbedi sve vrste usluga koje su potrebne za održavanje Vašeg vozila. U njegovom sklopu uspešno funkcionišu autoprodavnica, perionica, vulkanizerska radnja i radionica pa čak i kafić u kome možete u prijatnoj atmosferi sačekati dok se ne obavi intervencija na Vašem automobilu. Sve usluge se vrše u najkraćem mogućem roku.

Vulkanizerska radnja je opremljena najsavremenijim mašinama za montažu, balansiranje i vulkaniziranje točkova. Ovde možete i kupiti spoljašnje i unutrašnje gume za putnička, terenska i laka dostavna vozila poznatih svetskih i domaćih proizvođača ( Goodyear, Dunlop, Kleber, Nokian, Kumho, Debica, Sava, Tigar...)

Centriranje trapa (reglaža) na Vašem vozilu je neophodna kako zbog Vaše sigurnosti, udobnosti vožnje, tako i zbog Vaših pneumatika. U servisu Macura vrši se kompjutersko centriranje trapa i mehaničarskih popravki na trapu. Aparat za centriranje trapa koristi savremeni integrisani video sistem kamera pomoću kojih pravi matematički model vozila, određuje položaj svakog točka u trodimenzionalnom prostoru i izračunava vrednosti trapa nazavisno u odnosu na osu rotacije.

Perionica automobila u sevisu Macura pruža brzu i kvalitetnu uslugu mašinskog pranja vozila ali i uslugu ekološkog ručnog pranja kao i najnovije bezkontaktno pranje vozila koje se vrši specijalnim hemijskim sredstvima čime se eliminiše mogućnost oštećivanja laka automobila. U isto vreme možete koristiti usluge dekonverzacije, poliranja i voskiranja, a takođe i dubinsko pranje enterijera procesom koji omogućava upoterbu vozila posle svega nekoliko sati, bez uobičajenog dugotrajnog sušenja.

 

U autobutiku Macura možete kupiti ulja, aditive, filtere, kočioni sistem, svećice, grejače, kablove, kaiševe, španere, setove kvačila, izduvni sistem, akumulatore, sijalice, brisače, kozmetiku i opremu za auto, zimskog programa (antifrizi, aditivi za dizel).

 

Autoservis Macura pruža usluge tehničkog pregleda vozila, osiguranje motornih vozila, kompletne registracije vozila sa odlaskom u SUP kao i proverom kompletne tehničke ispavnosti vozila, kada imate nedoumicu bilo koje vrste. Rade i overu putnog naloga, kupoprodajne ugovore kao i mnoge druge pravne i tehničke stvari u vezi sa vozilom

.

 

Želite da postavite Vaš auto servis na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme servisa Macura je od 8 do 20h, subotom od 8 do 18h a nedeljom od 9 do 17h. Možete zakazati telefonom:0113191976.

 

Pogledajte i šta nude ostali auto servisi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se